21.10.07

Vildhäst?














Mindre än en månad kvar till H&Ms nya designsamarbete presenteras
i butikerna. Den 8 november kommer desperata kunder troligen att armbåga sig fram och slita i klänningar och jackor precis som föregående år, eller? Är inte Roberto Cavalli lite för färgstark
(och italienskt) för både H&M och oss skandinaver.( Jo, jag vet att kollektionen presenteras på en internationell marknad). Glam, Rock, Wild, Pure beskriver väl Cavallis kreationer.
Det blir nog många djurmönstrade och glittriga blåsor på nyårsfesterna i år. Det är väl i festliga sammanhang Cavilli passar bäst, mer återhållsam och strikt lär dock herrkollektionen var. Annonser har börjat syns i modetidningarna men H&M-siten avslöjar inte mycket, klickar man sig vidare till H&M-bloggen får man däremot veta och se massor, samt Lislotte Watkins flashiga illustrationer av plaggen!

1 kommentarer:

Anna Klara sa...

Djurmönster och glitter klär sig folk i till vardags här i Houston, så Cavallis kläder skulle nog fungera väldigt bra här. Tyvärr finns inte H&M här! Men en annan klädkedja här som heter Kohls kör med samma taktik H&M och de har fått Vera Wang att designa kläder för en billig penning.

Vera Wang kallar sin collection för Kohls för "Simply Vera Wang". Här är en länk om ni gillar
Vera Wang. www.kohls.com/VeraWang