8.9.10

Guldfeber

Hösten (vintern) kommer visst tidigare varje år, eller? Man pratar inte om hösttecken (jmf. vårtecken (dock börjar det bli dags för tjockare vinter täcken)) fast detta skulle kunna var ett: Blossa årgångsglögg, i år med smak av saffran.
Är vi verkligen sugna på glögg redan? Och känns det inte som det är både godare och trendigare med vanlig glögg efter åttonde årgången? BVD har som vanligt gjort ett snyggt jobb; en festlig och exklusiv flaska med referenser både till 10 (romersk siffra) och X-mas, men vad kan vi vänta oss nästa år - flottare än guld, eller är samlingen kanske komplett?
Flottare än guld? "Diamant" Absolut flaska. via Husligheter

1 kommentarer:

Anonym sa...

Glögg smaksatt med saffran...verkar lite fantasilöst
Man vill ju att lussekatter ska smaka saffran och glögg
ska smaka glögg,men man ska kanske smaksätta lussekatterna med nejlikor,ingefära och kanel.
Jag tror att det är för tidigt att dricka glögg dessutom,
vi väntar till november.Det finns annat gott att dricka
tills dess .
Soli