22.8.11

Hej uggla tjena moss

Jag önskade en sommarkatt men adopterade en uggla. Mitt lilla smyckeskrin liknar nu mest ett syskrin. Vid sidan om de egengjorda örhängena ligger nu denna lilla broschen, likaså av knappar, skapad av Francesca Morini och Nimèstudio komplett med adoptionshandlingar och en välarbetad grafiskprofil.

Min bottongufi Ulla är precis som sina systrar unik och numrerad.



18.8.11

Reseminne

Vår favorit souvenir inhandlades vi i en liten modern barnbutik i Nob Hill. Bland söta barn motiv tryckta på lönnfaner av illustratören Lorena Siminovich hittade vi även hennes hemstad och vårt resmål San Francisco. Petit Collage

16.8.11

California dreaming

Medan jag rensar bland bookmarks, tidningar och annan bröllops-inspiration som inte längre är till användning (håll utkik efter tips innan filerna raderas och tidningarna går i pappersåtervinningen), passar jag även på att drömma mig tillbaks till Kalifornien dit vår bröllopsresa gick.


A Day in California from Ryan Killackey on Vimeo.

10.8.11

Nygift igen...

En vigsel, en honeymoon och två bröllopsfester senare, nu finns det åter lite tid över till bloggen...



Det har varit en toppen sommar som efter månader av distansplanering inleddes med bröllop i Skottorps slottsträdgård på sommarens kanske soligaste dag. I fredag åkte brudklänningen på en andra gång och på terrassen med utsikt över rotundan och Adriatiska havet åts och dansades det natten lång. Tack till alla, familj, vänner och släkt, som gett oss inte en magiskt bröllopsdag utan två!

Tack även till vår fotograf Martina som verkligen lyckats fånga både oss och atmosfären.